fbpx

Beredskap och snabbhet förvandlades till en mobil tvättstuga

Under pandemin fick många företag och organisationer anpassa sina verksamheter för att möta de utmaningar som uppstått. Leijon var inget undantag. Vi behövde ompröva och omstrukturera vår verksamhet för att möta de nya kraven som uppstod. Pandemin har kanske testat företagens flexibilitet, men vi har bevisat att vi kan hantera utmaningarna och ändå leverera med stil.

Genom att fokusera på beredskap och förstärkningsresurser lyckades Leijon inte bara anpassa oss till den rådande situationen utan även svara på en förfrågan från försvarsmakten som kom i december. Resultatet? En mobil tvättstuga som byggdes på endast två veckor och anses nu, enligt oss, vara Sveriges fräschaste och mest funktionella.

Förfrågan som kom till Leijon Construction från försvarsmakten visades sig vara en unik utmaning och vi tog upp handsken. Beslutet att bygga en mobil tvättstuga gav oss inte bara en möjlighet att hjälpa försvaret utan var också en spännande utmaning för oss.

En mobil tvättstuga på rekordtid

Leijon Construction visade prov på snabbhet och effektivitet genom att bygga Sveriges fräschaste och mest funktionella mobila tvättstuga på endast två veckor. Genom att dra nytta av våra kunskaper och erfarenheter inom branschen lyckades vi skapa en högkvalitativ och välutrustad tvättstuga som inte bara uppfyller utan överträffar försvarets krav och förväntningar.
Frågan kan väckas: Varför behöver man en mobil tvättstuga? Svaret ligger i att snabbt kunna sätta upp en fungerande tvättanläggning i olika miljöer. I tider av beredskap och förstärkningsresurser kan en mobil tvättstuga vara en ovärderlig tillgång för olika organisationer och myndigheter.

När försvarsmakten uppmanar till beredskap så står vi redo att förenkla deras arbete. Det här blev ytterliggare ett bevis på att vi hittar lösningar när det krävs.

Bildgalleri