fbpx

Leijon Construction

Tillbehör till tält

Leijon Construction är specialiserade på att förse våra kunder med högkvalitativa tält. I detta kan ni även få hjälp med bekväma tillbehör till tälten. Detta kan inkludera allt från golv, värme och kök till större omklädningsrum för industriarbetare. Allt för en ökad komfort.

Vår
Lösning

Vi arbetar med kunder där det i många av fall oftast krävs stabila tält, med inredd yta för att personer ska kunna spendera en längre period i tälten. Det blir då av vikt att se till att det finns stabila golv, värme och olika uppdelade ytor i tälten, men även plats för att byta om och utföra sanitetsbehov. Vi tillgodoser allt detta.

letar ni efter tillbehör till ert tält?

Hos Leijon Construction har ni möjlighet att lägga till en rad olika tillbehör till ert tält. Det kan vara viktigt att ha bra ventilation om ni planerar att spendera längre tid i tältet, därför har vi tillbehören som reglerar luftflöden och temperaturer. Ni har även möjlighet att dela upp tältet i olika rum för att skapa avdelningar om så skulle behövas. Utforska gärna fler möjligheter för tillbehör nedan.

Våra tillbehör:

Vi har ett stort urval av tillbehör till ert tält. Genom att samarbeta med oss kan ni som kunder vara säkra på att vi har vad som krävs för att göra tältupplevelsen så bekväm och smidig som möjligt.

Vill du boka tillbehör?

Högkvalitativa tält

Hos oss kan ni förvänta er högkvalitativa tält

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddasydda lösningar för att möta era behov

Erfarenhet

Vår erfarenhet går lång tillbaka och vi har många lyckade samarbeten

Våra andra tjänster

Leijon Construction - Transport

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction - Tälthall

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är en pålitlig och erfaren partner, men också en branschledande aktör.