fbpx

Leijon Construction

Väderskydd

På Leijon Construction är vi specialiserade inom väderskydd och tält. Vi arbetar med både små och stora lösningar inom arbetstält och tält för väderskydd för att se till att ni är skyddade från alla väder.

Vår
Lösning

Saknar ni en lösning för en antingen mindre eller längre period, men vet inte hur ni ska lösa lokalen? Slipp tänka på att hitta en fastighet som kan lösa problemet. Leijon Construction hjälper er med en tältlösning. Hos oss kan ni få hjälp med väderskyddstält och arbetstält och över längre perioder, som tål både vind och vatten.

Skräddarsy ert väderskydd

Vi erbjuder en rad olika lösningar för ert väderskydd som med enkelhet kan skräddarsys efter behov och önskemål. Förutom traditionella tält kan vi också erbjuda tält med extra hög takhöjd, isolering, olika storlekar, portar och gångdörrar, vilket gör det enkelt att anpassa efter ditt behov.

Väderskyddet kan användas till arbetstält, tillfälliga lager, logistikytor, butiker, matsalar, boende, utbildningslokaler, idrottshallar, garage och t.ex. sjukvård. Vi har även ett brett utbud av tillvalsprodukter: Varmluftsanläggning, ventilationsanläggning, belysning, brandlarm, elcentraler, avfuktare och pallstallage. 

Så fungerar Våra tält

Våra väderskydd är effektivare än traditionella konstruktioner. Istället för den traditionella stålkonstruktionen använder vi oss av en aluminiumkonstruktion. De är snabba att montera upp och ner. På konstruktionen lägger vi en isolerad tältduk som tål både vatten och vind, utan att påverkas av de svenska säsongerna. I väderskyddet finns det även möjlighet att montera portar, jalusier eller exempelvis gångdörrar för att underlätta för era behov i verksamheten.

Våra projektledare hjälper dig

Med erfarna projektledare kommer vi tillsammans med er kunna planlägga och genomföra projektet. Vi är alltid flexibla och lyssnar på era önskemål som kund. Vi löser hela paketet – det enda du behöver göra är att höra av dig.

Logistik för väderskydd

Vi ser till att leverera och montera upp. När projektet är klart hjälper vi er att riva, hämta och tvätta tältet. Vi vill att ni ska kunna släppa projektet och fokusera på er verksamhet. Logistik som flyter på är viktigt för oss.
 
Genom välutrustade tältlösningar med fokus på säkerhet och kvalitet, kan vi hjälpa er att skapa en trivsam och säker miljö.
Vill du veta mer om Tältlösningar?

Skicka en förfrågan för att hyra väderskydd

Högkvalitativa tält

Hos oss kan ni förvänta er högkvalitativa tält

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddasydda lösningar för att möta era behov

Erfarenhet

Vår erfarenhet går lång tillbaka och vi har många lyckade samarbeten

Våra andra tjänster

Leijon Construction - Transport

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction - Tälthall

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är en pålitlig och erfaren partner, men också en branschledande aktör.