fbpx

Leijon Construction

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar är ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är experter på allt inom tälthallar. 

Vår
Lösning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för er tälthall – allt för att ert projekt ska möta era önskemål på bästa sätt.

En tälthall kan vara lösningen

Hos oss finner du ett brett utbud av tältlösningar. Vi kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar inom tälthallar med era olika behov i fokus. Våra tält levereras i en modern aluminiumkonstruktion och de är snabba att både montera upp och ner. Förutom traditionella tält kan vi också erbjuda tält med extra hög takhöjd, isolering, olika storlekar, portar och gångdörrar, vilket gör det enkelt att anpassa efter ert behov.

Vad vi erbjuder

Vi är väldigt flexibla i vårt arbete, och det finns möjlighet för både mindre arbetstält till större industrihallar. Dessutom kan vi erbjuda alla bekvämligheter som duschar, omklädningsrum, varmluftsanläggningar, ventilationsanläggning, belysning, brandlarm, elcentraler, avfuktare och pallstallge. Allt för era anställdas komfort, för att behålla effekten även när det behövs en tältlösning på plats. 

Vi löser:

Hyr din tälthall

På Leijon Construction är vi måna om att vara så kostnadseffektiva som möjligt. Våra leveranser är snabba och vi är ett team som jobbar hårt för att möta dina krav. Du känna dig trygg när du hyr antingen ett tält eller en helhetslösning hos oss.
 
När du planerar nästa projekt och behöver en tälthall, är Leijon Construction den perfekta partnern för att uppfylla dina önskemål och överträffa dina förväntningar. Med vår expertis och dedikation kan vi hjälpa dig hitta rätt lösning för just ditt projekt.
Vill du veta mer om tälthallar?

Skicka en förfrågan för att boka våra tält!

Högkvalitativa tält

Hos oss kan du förvänta dig högkvalitativa tält

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddasydda lösningar för att möta ditt behov

Erfarenhet

Vår erfarenhet går lång tillbaka och vi har många lyckade samarbeten

Våra andra tjänster

Leijon Construction - Transport

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Tillbehör till tält

Leijon Event är specialiserade på att förse kunder med högkvalitativa tält. I detta kan ni få hjälp med tillbehör till tälten. Detta kan inkludera allt från golv till värme och större omklädningsrum för industriarbetare.