fbpx

Leijon Construction

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Vår
Lösning

Du och dina kollegor fokusera på er verksamhet istället för att oroa er för tvätt, transport eller montering av tält. När du anlitar oss på Leijon Construction kommer vårt team jobba tätt med dig för att efter bästa förmåga uppfylla dina önskemål och krav.

Vi levererar ditt tält

För att många event ska bli av, krävs det oftast att transporten sker på ett smidigt sätt. Vi hjälper dig med en leveranssäker transport, från start till slut. Oavsett om ni behöver ett tält eller väderskydd levererat till er industrilokal eller ett annat upphämtat vid en helt annan plats där ni för tillfället bedriver verksamhet kan ni lita på oss. Vi levererar och hämtar tält och annat material på den plats ni önskar. Vi förstår att ni kan ha specifika krav eller tidsramar att förhålla er efter, och kommer göra vårt bästa för att hjälpa er uppnå era mål.

Alltid säker transport

Vi prioriterar en säker transport. Oavsett om vi transporterar våra egna tält eller annat material, eller om tältet och materialet är ert, kommer vi alltid försäkra oss om att transporten går till på ett lugnt och säkert sätt. På så sätt förebygger vi risken om att skada tält och material vid transport. Vår transporttjänst handlar inte bara om att transportera saker från A till Ö. Väl på plats erbjuder vi också tjänster som innefattar truck, lift, och kranbilar som vår professionella personal tar hand om. Förkärleken för stora fordon har alltid funnits på Leijon event och idag erbjuder vi logistiska lösningar alla tider på dygnet.

Behöver ni hjälp med en leveranssäker transporttjänst eller någon annan lösning? 

Vi på Leijon Construction hjälper till

Högkvalitativa tält

Hos oss kan ni förvänta er högkvalitativa tält

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddasydda lösningar för att möta era behov

Erfarenhet

Vår erfarenhet går lång tillbaka och vi har många lyckade samarbeten

Våra andra tjänster

Leijon Construction - Helhetslösning

Helhetslösning

Vi på Leijon Construction erbjuder en helhetslösning för transport, montering, nedmontering och tvättning av stora tält för industrier och andra organisationer.

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction - Tälthall

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är en pålitlig och erfaren partner, men också en branschledande aktör.