fbpx

Leijon Construction

Helhetslösning

Vi på Leijon Construction erbjuder en helhetslösning för transport, montering, nedmontering och tvättning av stora tält för industrier och andra organisationer.

Vår
Lösning

Vi tar stolthet i att alla tjänster vi erbjuder är pålitliga, enkla och effektiva, för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi har ett stort utbud av olika sorters tält, i olika storlekar och former. Våra stora tält lämpar sig för industrimiljöer, där de kan användas som väderskydd, fordon, råvaror eller andra temporära lokaler. Samtliga tält är gjorda av kvalitetsmaterial som tål väder, vind och alla sorters klimat.

Vi förenklar processen för er

Inför leverans ser vi alltid till att tälten är grundligt rengjorda och inspekterade genom vår tjänst för tälttvätt. Vi tvättar de tält vi hyr ut, men erbjuder också tälttvätt för andra typer av tält som våra kunder kan tänkas ha. Vår tälttvätt är miljövänlig och grundlig, och sköts genom en skonsam metod som är bra för både miljö och material. Hela duken tvättas grundligt, avfuktas, och viks ihop igen, redo för nästa användningsområde.

Säker transport och montering

Då många tält kan vara väldigt stora och otympliga erbjuder vi självfallet leverans till designerad plats, oavsett var ni är. Vi erbjuder effektiv och säker transport för alla sorters tält, och vårt team koordinerar tillsammans med er för att vara på rätt plats i rätt tid. Vi är medvetna om att stora tält och väderskydd inte alltid är helt enkla att montera och att uppsättning av stora tält kan vara en väldigt tidskrävande process. Därför behöver våra kunder ofta hjälp med både montering och demontering av tältet. Då finns vi där, från leverans och montering till nedmontering och retur.

Tilläggstjänster

Till våra tält erbjuder vi också kringtjänster för att uthyrningen av det tält just din verksamhet behöver ska bli så smidig som bara möjligt. Vi erbjuder bland annat golv, tältvärme, vatten, ventilation och annan utrustning som kan tänkas behövas. Med andra ord finns ett stort utbud produkter som kan förenkla den tid du använder tältet. Med lyhördhet och kunskap finns våra erfarna projektledare alltid där för att assistera, planlägga och genomföra ditt projekt.

Vi hjälper dig med ditt projekt

Vi förstår att just ert projekt kan ha unika eller svåra förutsättningar och gör alltid vårt yttersta för att förstå era behov, och hålla oss inom projektets storlek, tidslinje och budget. Vi har erfaren personal som gärna guidar er i val av tält, tilläggsprodukter och mycket mer och finns därför med genom hela processen, från start till mål.
Vill du veta mer om våra helthetslösningar?
Är ni intresserade av våra helhetslösningar för tält?

Vi förenklar processen för er

Högkvalitativa tält

Hos oss kan ni förvänta er högkvalitativa tält

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddasydda lösningar för att möta era behov

Erfarenhet

Vår erfarenhet går lång tillbaka och vi har många lyckade samarbeten

Våra andra tjänster

Leijon Construction - Transport

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction - Tälthall

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är en pålitlig och erfaren partner, men också en branschledande aktör.