fbpx

Våra
Tjänster

Våra Tjänster

Leijon Construction har erfarenhet av att leverera tält och väderskydd till en mängd kunder. Allt från den offentliga sektorn till mindre företag och organisationer. Oavsett vilket projekt eller ändamål ni har, kan Leijon Construction erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta era behov.

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction är vi specialiserade inom väderskydd. Vi arbetar med både små och stora lösningar inom arbetstält för att se till att ni är skyddade från väder.

Leijon Construction - Tälttvätt

Tälttvätt

Vi förstår vikten av att upprätthålla både utseende och funktionalitet av de tält som används som väderskydd eller andra aktiviteter inom industrin.

leijon-construction

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ert tält ska vara på rätt plats när ni behöver det.

Leijon Construction - Tälthall

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är en pålitlig och erfaren partner, men också en branschledande aktör.

Leijon Construction - Helhetslösning

Helhetslösning

Vi på Leijon Construction erbjuder en helhetslösning för transport, montering, nedmontering och tvättning av stora tält för industrier och andra organisationer.

Tillbehör till tält

Leijon Event är specialiserade på att förse våra kunder med högkvalitativa tält. Ni får hjälp med smarta tillbehör till tälten. Allt från golv till värme och större omklädningsrum för industriarbetare.