fbpx

Leijon Construction

Tälttvätt

Vi förstår vikten av att upprätthålla både utseende och funktionalitet av de tält som används som väderskydd eller andra aktiviteter inom industrin. 

Vår
Lösning

Vi tvättar inte bara våra egna tält, utan erbjuder även kunder och företag tvätt av tält eller dukar i alla storlekar och former. Med vårt expertteam, specialiserad utrustning, miljövänliga rengöringsmedel och helhetsservice kan ni genom vår professionella tälttvätt lita på att ert tält är fräscht och fläckfritt nästa gång ni ska använda det.

Vår miljövänliga tälttvätt

Vår tälttvätt är miljövänlig och skyddar både ditt tält och miljön. Vi tvättar dukarna på ett skonsamt sätt i låga temperaturer, med miljövänligt tvättmedel. Hela processen är utformad för att försiktigt och skonsamt tvätta båda sidor av en tältduk, oavsett form eller material.

När vi tvättar våra tält rengörs hela duken, kedjelisten och eventuella gummiband, oavsett skick. Vår tvätt klarar av att hantera de mest smutsiga och skrynkliga dukarna genom en skonsam metod. Vi tar bort smuts, fläckar utan att slita på tältet eller skada miljön. När tvättningen är klar avfuktar vi tälten och skickar tillbaka dem torra, ihopvikta och klara för att användas.

På så sätt kan ni fokusera på verksamheten istället för att oroa er för hur tältet kommer se ut när ni ska sätta upp det eller ta ner det nästa gång.

Leverans av tvättat tält

Välj själv om ni vill hämta upp tältet när tvätten är klar, eller om ni vill få det skickat till er. Behöver ni hjälp att sätta upp eller ta ner tältet inför eller efter tvättning står våra tjänster givetvis till förfogande även då. Vi erbjuder helhetslösningar inom väderskydd för såväl små som stora företag och organisationer. Vårt team koordinerar lösningar för att spara tid och pengar för er och verksamheten.
Vill du veta mer?

Vill du boka tälttvätt?

Högkvalitativa tält

Hos oss kan ni förvänta er högkvalitativa tält

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddasydda lösningar för att möta era behov

Erfarenhet

Vår erfarenhet går lång tillbaka och vi har många lyckade samarbeten

Våra andra tjänster

Leijon Construction Väderskydd

Väderskydd

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ditt tält ska vara på rätt plats när du behöver det.

Leijon Construction - Transport

Transport

På Leijon Construction förstår vi vikten av punktlighet och noggrannhet i leveransen av våra tjänster. Vi prioriterar alltid en pålitlig leverans i god tid för att ditt tält ska vara på rätt plats när du behöver det.

Leijon Construction - Tälthall

Tälthall

Att planera projekt med hjälp av tälthallar ett framgångsrikt koncept som kräver noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi är en pålitlig och erfaren partner, men också en branschledande aktör.